Informasjon

Sunnmøre Data og Kultur er en frivillig organisasjon med et formål om å fremme datakultur på Sunnmøre. 

Foreningen skal gjøre dette ved å arrangere dataparty eller lignende arrangementer. Foreningen skal også støtte andre organisasjoners aktiviteter som også fremmer datakultur. 

Arrangement

Vi deltar på forskjellige nivå i flere arrangementer. Her utfører vi blant annet planlegging, teknisk støtte, nettverk og mye annet. Vi har mange frivillige med kompetanse innen flere fag.

Arrangeres i samarbeid med Sula Ungdomsråd. Vi står for nettsider, markedsføring, billettsalg, tekniske løsninger, servere, nettverk, spillkonkurranser, og mye mer. Area51-LAN er et rusfritt dataparty for barn og unge. 


Arrangert siden 2000 av A-Team Data og Nettverk, November 2013 ble det inngått avtale med tidl. arrangør om at Sunnmøre Data og Kultur skulle ta over rollen den tidl. arrangør hadde.

Arrangeres i samarbeid med 10. klasse ved Vatne Ungdomsskule. Vi står for nettsider, markedsføring, billettsalg, tekniske løsninger, servere, nettverk, spillkonkurranser, flerkamera produksjon, og mye mer. 

VatneLAN er et rusfritt dataparty for barn og unge. Vi har 20,000kr i premie på spillkonkurransene og mye underholdning på scenen.

Vårt egen lille esport turnering. Arrangert for første gang i 2020, som et alternativt tilbud når pandemien gjorde at man ikke kunne arrangere vanlige dataparty

SET er en gratis CSGO-turnering som ble gjennomført med online kvalifisering og fysisk sluttspill med fullverdig flerkamera produksjon i Gomerhuset sin kultursal på Skodje. Vi hadde en samlet premiepott på 10,000kr sponset av Tafjord.

Ble arrangert i samarbeid med 10. klasse ved Skodje Ungdomsskole. Vi hadde en sentral rolle i å hjelpe klassen inn som arrangør av et dataparty. I tillegg leverte vi nettside, markedsføring, billettsalg, tekniske løsninger, servere, nettverk og spillkonkurranser.

SkodjeLAN var tidligere arrangert i mange år av en annen frivillig organisasjon før det ble tatt opp igjen av oss av ønske fra 10. Klasse ved Skodje Ungdomsskole i 2019. Det ble bare arrangert en gang.

De Frivillige.

Vil du bli med som Frivillig? Se om vi har et kommende arrangement på Fremsiden.
Står det et arrangement under så kan du søke på crew systemet CCMS.

VatneLAN Vinter 2018 Crew, Foto: Christiane Brevik
VatneLAN Høst 2016 Crew, Foto: Sunnmøre Data og Kultur