Vi er så heldige at RYDD Reolsystem har sponset oss med vanvittig flotte reoler til det nye lageret vårt. Dette setter vi stor pris på, og det gjør at vi kan lettere holde orden på lageret.Uten slike bedrifter som RYDD Reolsystem som ønsker å støtte frivillige organisasjoner så hadde det vært svært vanskelig å drive en bærekraftig organisasjon.

Reolene vi har fått av RYDD Reolsystem er av fantastisk kvalitet. Faktisk så tåler de ekstremt mye vekt, hele 620kg pr nivå! Dette er ekstremt gode reoler som passer til veldig mange formål. De er enkle å sette opp, og også enkle å ta ned om man skulle ville flytte på de. For mer informasjon om reolene, sjekk ut RYDD.no!

I bildene under ser du EUROBOKS kassene som vi har tidligere fått sponset av RYDD Reolsystem (som forøvrig har vært med på mange arrangement nå, og tåler virkelig juling!). Du ser også et knippe av våre eldre switcher som er satt opp som nærmest et «museum», de nyere switchene står pakket i kasser.

Legg igjen en kommentar