Sommeren er snart slutt, og Sunnmøre Data og Kultur står igjen fremfor en vanvittig høst med mange morsomme og krevende arrangement. Vi starter allerede 23. September med VatneLAN. SDOK er ansvarlig for billettsalg (Som går igjennom sharpTickets), markedsføring og gjennomføring av arrangementet på den tekniske siden. Vi er også ansvarlige for alle compoer som kjøres under arrangementet, samt support o.l. for deltakerene. Etter VatneLAN skal vi noen måneder senere være med på Area51-LAN. Mer informasjon o.l. finner dere på nettsidene til arrangementene etterhvert.

Høsten kommer bærende på utfordringer, lærdom og mye morsomme aktiviteter for våre medlemmer og kommende medlemmer. Vi skal ha dugnad på lageret med pizza osv flere ganger i løpet av høsten. Alle som ønsker å bidra kan delta, her er det bare å melde seg.

Legg igjen en kommentar